Már izgatottan várjuk a október 5-6-án tartandó Budapest Cleaning Show-t!

Mivel készülünk nektek? 🙂

 

Szeretnénk bemutatni az egészséges takarítást és élőben is megismertetni a probiotikus tisztítószereket nektek.

Mi az a probiotikus tisztítószer?

A probiotikus tisztítószer természetes összetevőkkel, vegyszermentesen, a klasszikus tisztítószereknél sokkal, nagyobb hatékonysággal tisztít és biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaz. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztítja és fényesíti a felületet anélkül, hogy károsítaná az egészséged vagy a környezetet.

 

A tisztítószerben lévő jó baktériumok a felületre kerülve elkezdenek szaporodni és jótékony hatású biofilmet képeznek ennek a biofilmnek a kialakulása gátolja a kórokozók megtelepedését és elszaporodását, így a fertőzéshez szükséges mennyiséget nem érik el. Ennek megfelelően NEM javasolt a használata vegyszerekkel együtt, mert azok elpusztítják a probiotikus tisztítószer használata következtében kialakult „jó” biofilmet is.
 

Egészséges takarítás? Létezik ilyen?

Igen! Ha vegyszerallergiával küzdesz akkor neked megváltás, ha végre van egy olyan tisztítószer, amit maszk és kesztyű nélkül is használhatsz, anélkül, hogy a tünetek előjönnének ( orrfolyás, köhögés, viszketés, ekcéma, vörös foltok stb…)

A probiotikus tisztítószerek nem okoznak bőr vagy szem irritációt, mert nincs bennük sem sav,sem lúg, így használatukhoz nincs szükség “védőfelszerelésre.”

Úgy kitakarítani a fürdőszobát, hogy nem fulladsz a tömény vegyszerszagtól többé már nem csak egy álom!

Biztonságos takarítást biztosít kisgyerekes családoknak és lakásban háziállatokat tartóknak. Nem kell attól félni, hogy a felületen vegyszermaradványok maradnak, mely bekerül a gyermekek és állatok gyengébb szervezetébe és ott egészségkárosodást okoz.

 

Mit “tud még” a tisztítószer?

A probiotikus tisztítószert bátran beleöntheted a csatornába, mivel a környezetbe kerülve biológialiag lebomlik, ráadásul a vízelvezető rendszerben még tovább dolgozik a készítmény, így segít megszüntetni a dugulást okozó lerakódásokat és az ennek következtében kialakuló kellemetlen szagokat.

Szuper tulajdonsága még, hogy hosszabban képes megőrizni a felület tisztaságát, mint a hagyományos tisztítószerek, így nemcsak gazdaságos a használata, hanem ritkábban is kell vele takarítani! ( Normál takarítás esetén a baktériumok 8 óra múlva már újra birtokba veszik a felületet, míg a probiotikus tisztítószer használatával a felület akár 72 óráig is megőrzi a tisztaságát! )

És még kellemes az illata is! 🙂

Nézd meg te is ezeket a csodálatos készítményeket élőben is a Budapest Cleaning Show-n!

Részleteket ide kattintva olvashatsz!

 

Vagy meg is vásárolhatod most a webáruházban! 🙂