Ismét eljött a tisztítás-technológia szakma legnagyobb szakkiállítása a Budapest Cleaning Show!

Találkozz velünk személyesen október 5-6-án, a Hungexpo B pavilonjában! 

 Gyere és ismerkedj meg az Egészséges Takarítással személyesen is!

Most minden kérdésedet felteheted nekünk a Budapest Cleaning Show-n 🙂

Eltelt ismét két év, ez pedig nem jelent mást, mint, hogy idén is megrendezésre kerül a tisztítás-technológia legnagyobb szakkiállítása a Budapest Cleaning Show a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ), szervezésében!

Sok szeretettel szeretnénk meghívni téged, munkatársaidat, partnereidet  vagy bárkit akiről úgy gondolod, hogy érdeklődhet a különféle takarítási technikák iránt!

Találkozz Velünk személyesen! 🙂

Ismét részt veszünk mi is a kiállításon, mind a SanOdor és mind a Mesdi képviseletében. Ráadásul egy hatalmas újdonsággal is érkezünk a 2 évvel ezelőtti kiállításhoz képest. Bemutatjuk a SanoD’or Nature-t és ezzel együtt elmondjuk mi is az az Egészséges Takarítás és, hogy lehetsz TE is ET! ( nem a földönkívüli :))

Keress minket a helyszínen! Ismerkedj meg a probiotikum alapú saját márkás egészséges tisztítószerünkkel. (Vigyázat függőséget okoz a használata! 🙂 ) Tekintsd meg a legjobb zöld mosdóhigiéniai megoldásokat és ismerkedj meg a leginnovatívabb szolgáltatásainkkal.

Valamilyen konkrét higiéniai, takarítási problémára keres megoldást? Válaszd a díjmentes felmérésünket, melyre akár a kiállításon is feliratkozhatsz!

 

Miről szól a kiállítás? Mi a célja?

A kétévente megrendezett szakkiállítás célja a tisztítás-technológiai újdonságok megismertetése, mind a takarítógépek és -eszközök, mind a tisztító-, fertőtlenítőszerek, mind pedig a szolgáltató cégek bemutatkozásával.

2018-ban több mint 40 hazai és külföldi kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait, technológiai fejlesztéseit köztük mi is 🙂

A kiállítótérben a Szakmai Fórum előadásain és kerekasztal beszélgetésein az érdeklődők többek között a tisztítás-technológiai piac fejlődésével, nehézségeivel, az ár-érték arányos díj megítélésével, a különböző felületek védelmének és karbantartási költségeinek tervezésével, az üzleti titok védelmével, illetve az egészségügyi takarítás új módszertani megközelítésével, a fertőzések és a takarítás összefüggéseivel kapcsolatos témákról hallhatnak, mindkét napon.

A kiállítással egy időben megrendezett Generációváltás – IX. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencián azokat a területeket, témákat járják körül a felkért előadók segítségével, melyekben a technológia rohamos fejlődése vagy a munkaerő változása felerősítik a generációk közötti különbségeket.

 

A kiállítás szakmai programja:

2018. október 5. péntek

 • 10.00 Ünnepélyes megnyitó
 • 10.30-12.50 IX. MATISZ konferencia Részletek
 • 10.30-17.00 Kiállítói bemutatók a Technológiai Bemutatótéren
 • 10.30-17.00 Nyomd a gázt! Gyorsasági verseny Részletek
 • 13.50-16.00 Szakmai Fórum programjai Részletek
 • 15:00 Sorsolás
 • 18.00 Szakkiállítás zárása

 

2018. október 6. szombat

 • 10:00 Nyitás
 • 10.30-17.00 Kiállítói bemutatók a Technológiai Bemutatótéren
 • 10.30-14.00 Szakmai Fórum programjai Részletek
 • 10.30-14.00 Nyomd a gázt! Gyorsasági verseny Részletek
 • 11:30-12:30 MopFoci csapatverseny Részletek
 • 14:00 Sorsolások, eredményhirdetés
 • 18.00 Szakkiállítás zárása

Az idei szakkiállítás egyik fő fókusza a technológiai újdonságok és a robotika. A technológiai fejlődés, és az ezzel kapcsolatos munkaerőpiaci kihívások is terítéken lesznek mind a Budapest Cleaning Show-val párhuzamosan zajló konferencián, mind a szakkiállításon belül megrendezésre kerülő Szakmai Fórumon.

 

Jön a Legek versenye! Szavazz ránk! 🙂

Újdonságként most szavazhatsz is a kiállítókra!

A szavazatok 2018. október 2-án 24 óráig adhatók le, a következő 4 kategóriában:

1. Leginnovatívabb kiállító – a vállalkozás által bemutatott technológiai újdonságok, fejlesztések kategóriája

2. Legkörnyezettudatosabb kiállító – a vállalkozás elkötelezettsége a fenntartható fejlődésért és a környezeti fenntarthatóságért kategóriája

3. Legprofesszionálisabb kiállító – a vállalkozás által nyújtott minőség, szakszerűség, szakmai támogatás kategóriája

4. Legügyfélcentrikusabb kiállító – a vállalkozás kapcsolattartási minősége, ügyfélelégedettsége kategória

Várjuk nagyon a szavazatait, amit a Legek Versenye szavazólap kitöltésével küldhet el a szervezőknek. Megköszönjük, ha minket választ meg a legkörnyezettudatosabb vállalkozásnak! 🙂

További részletek és a szavazólap az alábbi linken érhető el: https://budapestcleaningshow.hu/szavazzon-on-is-a-legek-versenyen/

 

Hogy miért szavazz ránk?

Olvasd el rövid bemutatkozónkat:

A SanOdor Kft. 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy magasabb szintre emelje a higiéniai kultúrát Magyarországon és az országhatárokon túl is, mellyel kellemesebb és biztonságosabb környezetet teremtünk Mindenki számára. Célunk továbbá hozzájárulni egy zöldebb, élhetőbb világhoz, ahol az emberek egészségben élnek és a Föld is tovább él! Főprofilunk a mosdóhigiénia, az illatmarketing és egy víz nélküli takarítási technológia, portfoliónk számos zöld technológiát tartalmaz.

Már régóta forgalmazunk környezet és egészségbarát termékeket és nyújtunk „zöld” szolgáltatásokat a partnereinknek.  Mivel azt is láttuk az elmúlt évek alatt, hogy még mindig nagyon sok olyan terület van, ahol nincsenek egészségre és a környezetre ártalmatlan szerek, a tavalyi évben saját tisztítószer gyártásba is kezdtünk. Ennek eredményeként megszületett a vegyszermentes, magyar, probiotikus (jó baktérium alapú), egészséges tisztítószer családunk, melyet SanoD’or Nature névre kereszteltünk.

Az egészséges takarítás bevezetésével , „zöld” termékekkel és  szolgáltatásokkal jobbá tesszük a világot, óvjuk bolygónkat ! Amennyiben Ön is ezt szeretné csatlakozzon hozzánk! Használjon „zöld” technológiákat, dolgozzon velünk közösen egy jobb és élhetőbb világ megteremtésén!

Elsősorban az egészséges takarítást és környezetbarát higiéniai termékeket, szolgáltatások szeretnénk bemutatni a Budapest Cleaning Show-ra látogató, tudatos szemléletű szakmai közönségnek is. Amennyiben ez Önnek is fontos, keressen minket a helyszínen és csatlakozzon partnereink közé!

Technikai információk:

A rendezvény időpontja: 2018. október 5-6.

Nyitvatartás: 2018. október 5-6-án 10-18 óra között.

Helyszíne: Budapest, HUNGEXPO B pavilon

Cím: 1101 Budapest Albertirsai út 10.

 

A kiállításra a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Melyet az alábbi linken tehetsz meg: https://budapestcleaningshow.hu/regisztraljon-latogatokent-es-nyerjen/

 

Megközelítés:

 • metróval a 2-es metró Örs vezér téri végállomásától a vásárbejáratig közlekedő, körforgalomú 100-as busszal
 • a 37-es villamossal a Blaha Lujza tértől
 • személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról

További információk kaphatsz: https://budapestcleaningshow.hu/

 

Tarts velünk és gyere el október 5-6-án a HUNGEXPO-ra! 

Mi ott leszünk! 🙂