“Először Kassay Márta ügyvezető igazgatótól hallottam erről a termékről, és gondoltam, hogy kipróbálom. Miután nagyon megnyert engem Mártinak a környezetvédelmi-és egészségtudatossága, úgy gondoltam, hogy ezt a mentalitást nem ártana elsajátítani nálunk is. Kicsit szkeptikus voltam az elején, viszont nagyon kellemesen csalódtam, mivel ezek a probiotikus tisztítószerek tényleg fel tudják venni a versenyt a forgalomban lévő Johnson & Johnson, Ariel, meg egyéb termékekkel, úgyhogy ezek után úgy gondoltam teljesen átállok erre a termékcsaládra.  

Nagyon szimpatikus, hogy nem károsítjuk a környezetet, és mellesleg sokkal egészségesebb, mint bármilyen más termék. Köszönöm szépen Mártának, hogy ajánlotta nekem ezeket a termékeket. Tudatosan szeretném megteremteni ezt az egészséges környezetet , mind az irodában, és az otthonomban is.

Szerintem teljesen gazdaságos, a termék használatának az a titka, hogy mindennap kell használni egy kicsit. Gazdaságilag jóval költséghatékonyabb megoldás lehet ez, mint a nagykereskedelemben forgalmazott termékek.”

Beke Irina

“Alapvetően a szert nem én használom, de nagyon örülök, hogy a háztartásban ilyen szer szerepel, a környezetbarátsága, a könnyű lebomlása, és a bio volta miatt. Ezért vásároltam meg, most már a következő adagot.

Nagyon gazdaságos, nem is emlékszem, de talán már hónapok is elteltek azóta, hogy meg kellett vennem az előzőt. Az ár-érték arány is nagyon jó.”

Pap Krisztina

“Nagyon imádom a Sanodor termékeit, magát az illatát, az érzetét, hogy amikor hazamegyek, nem vegyi anyaggal érintkezem, hanem természetes módon, antibakteriális hatóanyagok által tünteti el a koszt.  Az illat, ami otthon vár fantasztikus.”

Németh Gábor

“Maga az illata az, ami megfogott benne. Nagyon gazdaságosnak tartom, ár-érték arányban is tökéletes.”

Szabados Zoli

“Kipróbáltam a terméket. Várakozáson felüli volt. A járólapok közti fúgákat ugyanolyan szépen kitisztítottam a készítményükkel,mint azelőtt a fugatisztítóval. A különbség annyi volt, hogy most nem volt maró vegyszerszag a lakásban és nem éreztem úgy,hogy megfulladok.
Örülök,hogy rátaláltam Önökre!”

Dr. Szunyogh Erzsébet

“Nagyon jó termékek!!! Tisztaság érzés extra gyorsan, vegyszerszag nélkül. Ez nagydolog egy babás háznál! Sőt, nem csak tisztaság “érzés”, hanem az is😃😉.”

Józsa Tímea

“Nagyon szeretem, ezt teszem már a mosogatógépbe is 🙂

Hol használom?

Az általános tisztítószert: kézi mosogatásnál, mosogatógépbe is ezt töltjük – számomra, fontos, hogy az evőeszközökön, tányérokon ne maradjon vegyszermaradvány, ami aztán a szervezetünkbe jut. De ezzel tisztítom a konyhai pultot, vágódeszkákat, meleg szendvics sütőgépet plusz felmosáshoz is ezt használom, igazán univerzális 🙂

A szaniterrel a fürdőszobában pedig gyakorlatilag mindent ezzel tisztítok (fürdőkád, wc, tükrök, csempe). :)”

dr. Mester Ildikó

“Ezek nem hogy csak  NEM vegyszerek, hanem maga a csoda. A szaniter tisztító maga volt az igazi „koszfaló”, eltüntette a régi foltokat és nem maradtak szagok sem. Nem bántotta a kövezetet, ami igazán fontos szempont volt. Az általános tisztítóval mindent lemostunk és nem maradtak foltok. Nagy felületen használtuk a sok turista miatt, akik után a kövezet poros és koszos lett mindig, de a szer megtette a dolgát! Használata nem igényelt védőkesztyűt !!!  A zsinagógában igazi tisztaság és kellemes illat volt.”

Budapesti Zsinagóga
Léczfalvy Sándor
A Zsinagógát takarító cég vezetője

“A vegyszermentes szaniter tisztító nekem nagyon bevált, csak befújtam vele a mosdót, áttöröltem a szivaccsal jól felhabosodott, hagytam állni 4-5 percig és ahogy áttöröltem örömmel tapasztaltam, hogy milyen szép sima lett a felület. A hab se okozott problémát nem kellett utána még 5 percig mosni, mert nem habzott, simán le tudtam mosni. Gyönyörű, fényes felület maradt utána, ahogy én szeretem!

Kipróbáltam az általános tisztítószer és zsírtalanítót is, ami szerintem szenzációs, szintén csak befújtam, és tényleg leszedte a zsírt a felületről, nem kellett még utána sikálni, kapargatni ahogy eddig más vegyszeres terméknél tapasztaltam és csináltam. Épp ezért nagyon megörültem, hogy végre egy termék, ami azt csinálja amit kell, nem engem dolgoztat! Ja és nem kell hozzá gumikesztyű, mert nem szárítja ki a kezem, nekem ez is fontos szempont!

Nagyon örülök, hogy van egy olyan termékcsalád, ami ilyen jól működik az adott területeken, és még vegyszermentes is!!!!

Végre valaki gondol a környezetre is! 🙂

Köszönöm, hogy kipróbálhattam!”

Varga Edina
Varga Edina

“Gumikesztyű nélkül használtam, mint ahogy a leírás is mondja. És működik 🙂 A kezeim ugyanolyanok maradtak, mint előtte, csak a ház lett tisztább. Környezetbarát, nincs méreg és még koncentrátum is 🙂

Igazán kevés kell belőle és a várt hatást így is elérem vele.

MIvel a lefolyóban is tovább dolgozik, nem érzem a korábbi kellemetlen szagokat, ugyanúgy, mint a wc kagylóban sem.

A tűzhely felületén kicsivel töményebb oldatot használtam, de tökéletesen eltávolította a makacs zsírfoltokat is.

Kellemes illatot hagy maga után, nincs az a borzalmas ,,takarítós,, szag csakis a tisztaságé.

A mosdókagylón és a kezelt pultfelületen kevesebb por, piszok tapadt meg, mint korábban egy hét után.”

 

V. Henriett

“A szaniter tisztítót töményen használtam, azzal takarítottam a kádat, csapot. Hagytam rajta állni kb. 10 percet és utána öblítettem le. Azt vettem észre, hogy tovább tiszta maradt a kád, nem lett már másnapra zsíros és vízköves, vagy nem rakódtak le a szappan és tusfürdő maradékok.

Az általános tisztítót használtam ablakpucoláshoz, szekrények lemosásához és a padló felmosásához. Szép fényes lett minden, nem maradt foltos, az ablakot elég volt egyszer áttörölnöm, hogy szép legyen, a bútorok, szekrények is fényesebbek lettek.”

B. Ildikó