Végre létezik EGÉSZSÉGES TAKARÍTÁS…Velünk!

A környezetbarát takarítás új dimenzióit nyitod meg, ha probiotikus tisztítószert kezdesz el használni.

Mi az a probiotikum?

A probiotikum az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumokat tartalmaz. Ezeket már régóta használják több területen is pl. az élelmiszeriparban, mivel képesek átalakítani a cukrokat (a laktózt is) és más szénhidrátokat tejsavvá.

 Miért válaszd a SanoD’or Nature probiotikus tisztítószereket?

A probiotikus tisztítószer természetes összetevőkkel, vegyszermentesen, a klasszikus tisztítószereknél sokkal, nagyobb hatékonysággal tisztít és biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaz. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztítja és fényesíti a felületet anélkül, hogy károsítaná az egészséged vagy a környezetet.

A probiotikus tisztítószer működése

A tisztítószer jó baktériumai a felületen megtapadnak, szaporodnak és jótékony hatású biofilmet képeznek mert a biofilm kialakulása gátolja a kórokozók megtelepedését és

elszaporodását, így a fertőzéshez szükséges mennyiséget nem érik el. Ennek megfelelően NEM javasolt a használata vegyszerekkel együtt, mert azok elpusztítják a probiotikus tisztítószer használata következtében kialakult „jó” biofilmet is.

A probiotikus tisztítószerek hatás mechanizmusa:

A baktériumok a táplálkozásuk során enzimeket termelnek, amelyek a baktérium számára felvehető méretűvé bontják a szerves szennyeződések nagy molekuláit.

Leginkább egy ollóhoz lehetne hasonlítani az enzimeket, amelyek feldarabolják a szennyeződéseket.

Probiotikus tisztítószerek hatásmechanizmusa

Az enzimek által felbontott szennyeződéseket a tisztítószerben lévő jó baktériumok elfogyasztják, így hosszabb ideig tisztán tartják a felületet. Az enzimek a bontó hatásukkal a szennyeződések vízoldhatóságát is biztosítják.

Miért jobb a többi tisztítószernél?

Mert természetes összetevők segítségével, vegyszermentesen tisztít, biztonságos környezetet létrehozva maga körül.