A SanoDor Kft. 14 éves fennállása óta megbizonyosodhattam afelől, hogy a higiénia hiánya milyen komoly betegségekhez vezethet, mennyire mérgező és egészségre ártalmas anyagokkal próbáljuk tisztán tartani például a mellékhelyiségeket, ezeket a baktériumoktól hemzsegő helyiségeket. Sajnos egy szomorú, személyes tapasztalatom is ebben erősített meg, mikor a kórházi higiénia elhanyagolásának következményeképpen meghalt az egyik gyermekem.

A mai tudásommal és felkészültségemmel valószínűleg elkerülhettem volna ezt a katasztrófát és ezért különösen is szívügyemnek tekintem a higiénia kultúra magasabb szintre emelését.

Ez a tudás kötelez engem arra, hogy – felhasználva a rendelkezésünkre álló eszközöket – nap mint nap tegyek egy egészséges, biztonságos és szebb jövőért.

Megfogalmaztam főcélunkat, hogy magasabbra szintre emeljük a higiéniai kultúrát Magyarországon és az országhatárokon túl is, mellyel  kellemesebb és biztonságosabb környezetet teremtünk Mindenki számára.

Már régóta forgalmazunk zöld” és egészségre ártalmatlan  higiéniai termékeket, de még mindig nagyon sok olyan terület van, ahol nincsenek ilyen környezetbarát szerek.

Ezért – kiterjesztve felelősség vállalásomat az életnek egy szélesebb területére -, megszületett kemény 4 évi munka után az a vegyszermentes, magyar, probiotikus (jó baktérium alapú) tisztítószer család, melyet SanoD’or Nature névre kereszteltünk.

Ezzel még jobban megvalósíthatjuk másik küldetésünket is : hozzájárulni egy zöldebb, élhetőbb világhoz, ahol az emberek egészségben élnek és a Föld is továbbél.

Terveink között szerepel a termékcsalád továbbfejlesztése és a teljes termékpaletta eljuttatása a világ többi országaiba is.

Legyen Ön is részese ennek a nemes küldetésnek,  csatlakozzon hozzánk, iratkozzon fel a ” Zöld Klubbunkba ” és élvezze a klubtagsággal járó előnyöket.