Végre létezik EGÉSZSÉGES TAKARÍTÁS…Velünk!

Te hova tartozol???

Allergiás vagy a vegyszerekre?

Félted a gyerekeidet a vegyszerektől?

Fontos a háziállataid egészsége?

Szereted a Földünket?

Szeretsz magyar terméket használni?

Nem tudod, mit mire használj? Elveszel a termékek sűrűjében?

Utálsz takarítani?

Ha bármelyik igaz rád, akkor válaszd a mi Egészséges Takarításunkat!

 

Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, amiket feltettetek nekünk a SanoD’or Nature termékcsaláddal kapcsolatban!

Mik azok a probiotikumok?

Ha a bélflóra sérül, a szervezetünk ellenálló képességén is csorba esik. Emésztési zavarok, fáradtság, allergiás reakciók és bőrproblémák jelentkezhetnek, arról nem is beszélve, hogy könnyebben elkaphatunk egyes betegségeket, amelynek hatására a bélflóra állapota még tovább romolhat. A probiotikumok az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumok. Ennek köszönhetően visszaállítják a bélflóra egészséges állapotát. Ezeket már régóta használják több területen is pl. az élelmiszeriparban, mivel képesek átalakítani a cukrokat (a laktózt is) és más szénhidrátokat tejsavvá. Ez a hatásmechanizmus ihlette a tisztítószerek megszületését.

 

 

Hol gyártják a SanoD’or Nature Probio termékeit?

A termékeket Magyarországon gyártjuk. Ráadásul mivel helyben állítjuk elő, lerövidül a szállítási idő és rövidebb lesz a távolság is,ennek következményeként kevesebb üzemanyagot használunk el ezzel is védjük a környezetet. Továbbá azzal, hogy itt készülnek a termékek, magyar munkahelyeket teremtünk és hozzájárulunk a gazdaság növekedéséhez.

 

Érzékeny a bőröm, használhatok SanoD’or Nature Probio-t?

Igen! A termékek megalkotása során az egyik legfontosabb szempont volt, hogy mindegyik fajta bőrbarát összetételű is legyen.

Nem okoznak bőr vagy szem irritációt, mivel nincs bennük sem sav, sem lúg, így használatukhoz nincs szükség védőfelszerelésre, gumikesztyűre vagy maszkra, amennyiben a terméket a használati utasításnak megfelelően használja. Hosszútávú használtuk sem okoz a szervezetben toxikus anyag felhalmozósást.

 

Miért koncentrátum formában áruljuk a SanoD’or Nature Probio termékeit?

Azért, mert így kevesebb csomagolóanyagot kell felhasználni a termékek gyártása során, ennek következtében kevesebb hulladék keletkezik, ezzel is kíméljük a környezetet!

 

Miben különböznek a SanoD’or Nature Probio termékei a piacon kapható más termékektől?

Nem csak állítjuk, hogy a termékcsaládunk egészség és környezetbarát, hanem tényleg az. Sok „bio” tisztítószer habár biológiailag lebomlik, de mellette a szervezetre káros hatással bír. pl. savas tisztítószerek

A hagyományos tisztítószerekkel ellentétben a probiotikus tisztítószerek sokkal hosszabban képesek megőrizni a felület tisztáságát, a bennük található az élő mikroorganizmusoknak köszönhetően.

E mellet a SanoD’or Nature termékei koncentrátumként lettek palackozva, 1 liter koncentrátumból, 500 liter tisztítószer nyerhető, így nagyon kedvező az áruk ( 11 Ft/ liter). Más készítményekkel ellentétben, még az illatuk is nagyon kellemes, így otthonunk nem csak tiszta, de kellemes friss illatú is lesz.

 

 

Környezetbarát e a SanoD’or Nature Probio termékcsalád?

Igen, a SanoD’or Nature termékei biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaznak. Veszélytelen, egészségre és a környezetre ártalmatlan mikroorganizmusok segítségével fejti ki a hatását. E mellett a termékek kőolajszármazék és pálmaolaj-mentesek.

 

Használhatóak más tisztítószerekkel együtt a SanoD’or Nature termékei?

A tisztítószer jó baktériumai a felületen megtapadnak, szaporodnak és jótékony hatású „biofilmet” hoznak létre, amely gátolja a kórokozók megtelepedését és elszaporodását. Így a fertőzéshez szükséges mennyiséget nem érik el. Ennek megfelelően NEM javasolt a használata vegyszerekkel együtt, mert azok elpusztítják a probiotikus tisztítószer használata következtében kialakult „jó” biofilmet is, így pedig kevésbé lesz hatékony és látható az eredmény.

 

Tesztelték állatokon SanoD’or Nature Probio termékeit?

Termékeinket és a termékösszetevőket sem teszteltük állatokon. Cégünk teljes mértékben elutasítja az vegyipari állattesztelést és egyéb állatkísérletek használatát.

 

Kapható utántöltős kiszerelés is?

Egyelőre nem. De nem zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy a jövőben utántöltős kiszerelés is felkerül a kínálatunkba.

 

Gyermekektől távol kell tartani a terméket? Van rajta biztonsági kupak?

A termékek nem jelentenek veszélyt a gyermekekre, ezért a termékeken nincs biztonsági kupak sem. Azonban ennek ellenére javasoljuk a termékeket elzárva tartani, mert a flakonok vonzóak lehetnek a gyermekek számára.

Háziállatok mellett veszélyes a termék használata?

Háziállatokra sem jelentenek veszélyt a termékek (pl. ha esetleg a padlóról felnyalnák vagy hozzáérne a tisztítószer a bőrükhöz), így bátran takaríthat probiotikus tisztítószerrel a házi kedvencek mellett is.

 

Milyen típusú tisztítószerek tartoznak a SanoD’or Nature Probio termékcsaládjába?

3 tagú a termékcsaládunk, mellyel a teljes takarítási folyamat lefedhető:

  • Brill: egészséges probiotikus általános tisztítószer koncentrátum
  • Floor: egészséges probiotikus padlótisztító koncentrátum
  • Shine: egészséges probiotikus szaniter tisztítószer koncentrátum

A termékcsalád 3 féle kiszerelésben elérhető! ( 0,5 liter; 1 liter ; 5 liter)

 

Hogyan kell használni a tisztítószereket?

A tisztítószert a csomagoláson megadott arányban vízzel hígítva kijuttatjuk a kezelni kívánt felületre. A felületaktív anyag biztosítja az azonnali tisztító hatást, de a legjobb eredmény elérése érdekében hagyjuk a szert a felületen néhány percig. A kezelt felületet ezután töröljük le. Vegyszerekkel együtt ne használjuk, mert azok rontják a tisztítószer hatékonyságát. Makacsabb szennyeződések esetén egyszeri alkalommal töményebb oldatot is használhatunk.

Található a terméken veszélyt jelző piktogram?

Nem. Mivel a probiotikus tisztítószerek biológiailag lebomló, természetes anyagokat tartalmaznak. Ezért nem veszélyesek sem a környezetre, sem az emberi egészségre és házi állatokra sem, így a termék nem minősűl veszélyes anyagnak.

 

Hol vásárolhatóak meg a SanoD’or Nature Probio tisztítószerei?

A termékek megvásárolhatóak web áruházainkban:

www.sanodornature.hu és www.sanodor.hu

Személyesen a telephelyünkön: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

Illetve több biobolt kínálatában.

 

Lerakódás található a flakon alján, pedig még nem járt le a termék. Mi történhetett?

A termékek élő és aktív mikrobákat tartalmaznak, így lerakódás, vagy lebegő szemcsék képződhetnek bennük, ami egy természetes folyamat eredménye, a hatékonyságra nincs befolyással. Használat előtt óvatosan forgassuk át, illetve szoba-hőmérsékleten, tűző naptól és fagytól mentes helyen tároljuk.

 

Tartalmaznak allergizáló anyagokat a SanoD’or Nature Probio termékei?

A SanoD’or Nature termékei kis valószínűséggel válthatnak ki allergiás reakciót, rendeltetésszerű használat mellett.

 

Többet szeretnél tudni a Probiotikus tisztítószerekről?

Nézz szét weboldalunkon: www.sanodornature.hu

Maradt még megválaszolatlan kérdésed? Keress minket bizalommal!

sanodor@sanodor.hu

 

 

Miért válaszd a SanoD’or Nature termékcsaládot?

Olvasd el legfontosabb érveinket! 

Mit mondtak azok akik már kipróbálták?

Olvasd el referenciáinkat!