SanoD’or Nature Brill- Egészséges Általános Tisztítószer Koncentrátum- 5 liter

18 008 Ft

5 liter koncentrátum = 2500 liter tisztítószerrel (7 Ft/L)

Felhasználási terület: bármely szennyeződésre használható, hatékony, általános tisztító-, és zsírtalanító szer, probiotikumokkal. Bármilyen vízzel tisztítható felületen használható.

Illatgaranciával!

Category:

Leírás

SanoD’or Nature Brill- Egészséges általános tisztítószer koncentrátum

5 liter koncentrátum = 2500 liter tisztítószerrel ( kb. 7 Ft/ liter)*

Felhasználási terület: bármely szennyeződésre használható, hatékony, általános tisztító-, és zsírtalanító szer, probiotikumokkal.

A termék leírása: minden vízálló felület teljes körű zsírtalanítására alkalmas. Eltávolítja a zsíros és olajos szennyeződéseket, a nikotint és ujjlenyomatokat, felületaktív hatóanyagának köszönhetően. Veszélytelen, egészségre ártalmatlan mikroorganizmusok segítségével fejti ki a hatását.

Használja bárhol a háztartásban ideális pl. ablak és üvegfelületek, konyhai felületek, bútorok, padló , háztartási gépek/berendezések tisztán tartásához.

 

Hígítása:

Vödörben: Adagolása a szennyezettség mértékétől függően 20-40 ml  koncentrátum 10 liter vízhez.

Szórófejes palackban ( 500 ml-es):  1-2 ml koncentrátumot (1 „kávéskanálnyit”) adjon fél liter vízhez.
Permetezze közvetlenül a megtisztítandó felületre, hagyja hatni néhány percig, majd puha törlőkendővel vagy szivaccsal törölje le.
Különösen makacs szennyeződés esetén, használjon picit töményebb oldatot.

Használati utasítás 2.Használati utasítás

 

Illatgarancia: Amennyiben nem elégedett a megvásárolt tisztítószer illatával, küldje vissza postán a részünkre és mi visszafizetjük a termék teljes (100 %) vételárát

 

*Miért koncentrátum formában értékesítjük a termékeket?

Azért, mert így kevesebb csomagolóanyagot kell felhasználni a termékek gyártása során, ennek következtében kevesebb hulladék keletkezik, ezzel is kímélve a környezetet!

 

IDEÁLIS VÁLASZTÁS KÖRNYEZETTUDATOS CÉGEK SZÁMÁRA!