Mitől más és miért éri meg SanoD’or Nature probiotikus tisztítószerre váltani?

A környezetbarát takarítás új dimenzióit nyitjuk meg, ha probiotikus tisztítószert kezdünk el használni.

A probiotikus tisztítószer természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal tisztít és biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaz. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztítja és fényesíti a felületet anélkül, hogy károsítaná az Ön egészségét vagy a környezetet.

Fontos a családod egészsége? Ne mérgezd tovább őket!

Felgyorsult világunkban mindenhol tisztítószerek reklámjainak tucatjaival találkozunk. Ezek egyre gyakoribb tisztítószer használatra ösztönzik a fogyasztókat, tökéletesen ragyogó és tiszta otthon képével csábítva minket.  Azonban a túlzott használatukkal többet ártunk a családunknak, mint amennyit használunk. Bizonyított tény, hogy a vegyszerek használata növeli az allergiás megbetegedések számát és összefüggésbe hozható asztma kialakulásával is.

Állandó használat mellett pedig a szervezetben toxikus anyag felhalmozódás alakulhat ki.

 

Mit tehetünk akkor a családunk biztonsága érdekében?

Használjunk probiotikus tisztítószereket, amelyek természetes összetevők segítségével vegyszermentesen tisztítanak, így nem jelentenek veszélyt az emberi szervezetre, környezetre és az élővilág számára sem.

Nincs több viszketés és vörös folt, nem kell gumikesztyűben takarítanod, hogy ne jöjjön elő a vegyszerallergiád. Jól hangzik nem?

Kisgyerekes családokban nem kell többé azon aggódni, hogy milyen káros anyag jut a kicsik szervezetébe, miközben kúsznak-másznak és felfedezik a világot maguk körül. Háziállatokra nézve szintén nem jelent veszélyt,hiszen nem tartalmaz káros anyagokat.

 

Biztonságos és hatékony is? IGEN!

A vegyszeres tisztítószerek minden baktériumot és kórokozót elpusztítanak és csak rövid ideig képesek megőrizni a felület tisztaságát. Addig a probiotikus szerek használatával a takarítási idő kitolható, hiszen a jótékony baktériumok sokkal tovább képesek megőrizni a felület tisztaságát.

 

Hogyan működik a probiotikus tisztítószer?

Nem macerás, mert nem neked kell otthon kikeverni az összetevőkből, mint sok természetes szer esetében! Koncentrátum formában van palackozva, így csak a megfelelő hígítási arányt kell szem előtt tartanod.

A tisztítószer jó baktériumai a felületen megtapadnak, szaporodnak és jótékony hatású védőréteget un. biofilmet képeznek.

A biofilm kialakulása gátolja a kórokozók megtelepedését. A probiotikus tisztítószerek folyamatos használata megakadályozza a kórokozók elszaporodását így a fertőzéshez szükséges mennyiséget nem érik el. Ennek megfelelően NEM javasolt a használata vegyszerekkel együtt, mert azok elpusztítják a probiotikus tisztítószer használata következtében kialakult „jó” biofilmet is.

 

A SanoD’or Nature probiotikus tisztítószerek hatás mechanizmusa:

A baktériumok a táplálkozásuk során enzimeket termelnek, amelyek a baktérium számára felvehető méretűvé bontják a szerves szennyeződések nagy molekuláit.

Leginkább egy ollóhoz lehetne hasonlítani az enzimeket, amelyek feldarabolják a szennyeződéseket.

Az enzimek által felbontott szennyeződéseket a tisztítószerben lévő jó baktériumok elfogyasztják, így hosszabb ideig tisztán tartják a felületet. Az enzimek a bontó hatásukkal a szennyeződések vízoldhatóságát is biztosítják.

 

Miért válaszd a SanoD’or Nature probiotikus tisztítószer termékcsaládot?

 • Mert 99,5%-ban vegyszermentes: nem káros az egészségre és nem károsítja a környezetet sem !
 • Hosszabban képes megőrizni a felület tisztaságát mint a hagyományos tisztítószerek, így nemcsak gazdaságos a használata, hanem ritkábban is kell vele takarítani!

 • 3 termékkel lefedhető a teljes takarítási folyamat : egyszerű a beszerzése (nem kell összeválogatni a különböző termékeket) és csökkenti a költségeket!
 • Nem okoz bőr vagy szem irritációt, mert nincs benne sem sav,sem lúg, így használatához nincs szükség védőfelszerelésre, gumikesztyűre vagy maszkra.
 • Biztonságos kisgyerekes családoknak és vegyszerallergiásoknak.
 • Használata csökkenti az allergiás megbetegedések kialakulását.
 • Háziállatokra sem jelent veszélyt.
 • Gyorsan és egyszerűen lehet hozzájutni a webáruházon keresztül.
 • Használatával a vízelvezető rendszerben megszűnnek a dugulást okozó lerakódások és a kellemetlen szagok:a csatornába ürítve is tovább „dolgozik” a készítmény!
 • Kellemesebb illatú, mint a hasonló készítmények a jó illatú és biztonságos otthonért és munkahelyért!
 • Nem csak látszólag “zöld” , mint sok bio tisztítószer! Sok „ bio”-nak mondott  tisztítószer habár biológiailag lebomlik, de mellette a szervezetre káros hatással bír.
 • A termékek állatokon nem lettek tesztelve.

A SanoD’or Nature termékcsaládunk tagjai:

 • SanoD’or Nature Shine: Probiotikus szaniter tisztítószer koncentrátum (Tisztító és vízkőoldó hatás, minden szaniterre alkalmazható.)
 • SanoD’or Nature Floor: Probiotikus padlótisztító koncentrátum (Fékezett habzás jellemzi, felmosáshoz bármilyen padlóra használható.)
 • SanoD’or Nature Brill: Probiotikus általános tisztítószer koncentrátum (Bármilyen vízzel tisztítható felületen használható.)

Válaszd a SanoD’or Nature termékcsaládot, amely természetes összetevők segítségével, vegyszermentesen tisztít, biztonságos környezetet létrehozva maga körül!

Egészséges tisztítószer termékcsalád

Nézd meg termékeinket:

Kérdésed van?

Írj nekünk bátran: sanodor@sanodor.hu