Mire jó az általános tisztítószer?

Általában elmondható, hogy minden háztartásban megtalálható jó pár takarítószer, minden helyiségre külön-külön. Ezen nem segítenek a ránk tolt reklámok tucatjai sem, amik külön tisztítószert ajánlanak egy asztal letörlésére és egy konyhai pultra.

Pedig, egy szuper, sok oldalú általános tisztító használatával, minden vízálló felület letisztítható, otthonunk legtöbb részén, így nincs szükség felesleges tisztítószerek tucatjaira.

 

Az egészség is fontos! Válassz probiotikus általános tisztítószert!

A háztartásban használt tisztítószerek vegyi összetételük miatt az emberi egészségre és a környezetre is károsak.

A veszélyesnek minősített háztartási tisztítószerek legtöbbször irritatívak, maró hatásúak, tűzveszélyesek és maradandó károsodásokat okozhatnak. Folyamatos belégzésük pedig káros a tüdőre.

Figyeljük meg, hogy az általános bolti háztartási tisztítószereken veszélyt jelző szimbólumokat találunk. ( Még bio tisztítószereken is találhatóak ilyen jelölések.)

Ezzel szemben a SanoD’or Nature tisztítószerek, nem káros vegyi anyagokkal tisztítják meg és varázsolják higiénikussá a felületet, hanem a jótékony baktériumok erejével veszik fel a harcot a kórokozókkal szemben.

Ráadásul még a felülettel is kíméletes, mert nem tartalmaz agresszív savakat! Adunk pár tippet, hogy hol tudod használni.

 

Hol vetheted be a SanoD’or Nature általnos tisztítószerét?

Bárhol!

Habár nem fogja maradéktalanul eltávolítani a makacs ráégett étel foltokat a tűzhelyről (hiszen az még a hideg zsíroldóval is kihívás) a napi általános tisztításra és letöltésre remekül használhatóak. Na és persze nem maradhatnak ki a tavaszi és őszi nagytakarításokból sem!

Padló tisztítás általános tisztítószerrel:

Az általános tisztítószerek remekül bevethetőek a padlók tisztítására is.

Vinyl, linóleum, csempe és bármely további vízálló padlófajtán bevethető.

Használjunk koncentrátumot! Ezek tovább hígíthatóak, így elegendő, minimális mennyiséget ( kb. fél kupak az általános) a felmosó vizünkhöz adni.

 

Konyhai felületekre is:

Az általános tisztítószerek a konyhában is számos területen bevethetők. Letakaríthatóak vele a munkapultok, az asztalok, a bútorok kívül-belül. De a konyhai gépek, hűtő, mikro stb. is könnyedén letakaríthatóak velük.

Itt is szuperül működnek a koncentrátumok! Egy szórófejes palackban hígíts fel pár milli tisztítószert vízzel, így bármikor használhatod a hét folyamán, ha szükséged van.

 

Fürdőszoba, nem csak a szaniter tisztító lehet hasznos:

A fürdőszobában is használhatod az univerzális tisztítószereket általános letörlési feladatokra, mint a polcok, padló, kilincsek, tükrök vagy akár a wc ülőke tisztán tartása. Amennyiben nem vízkő jellegű lerakódások vannak rajtuk, úgy a csapokat, a mosdókagylót és kádat is letörölheted bátran vele. Próbáld ki a mosógép dobjában.

Általánosságban:

Bármilyen bútor letörlésére bevetheted. Szuperül használható asztalok (még az üveg asztalok is) tisztán tartására. Az ajtók-ablakok keretének letörlésére vagy a kilincsek tisztává és higiénikussá varázsolására. ( Semmi esetre se feledkezz meg a kilincsekről, gombokról és fiók kihúzok letörléséről a járványos időszakokban!)

Letisztíthatod vele a gyerkőcöd vízálló játékait pl. LEGO-kat vagy a fürdőjátékokat, de akár házi kedvenceid műanyag játékait is.

 

Bátran használjuk a kertben is:

Kerti bútorok, használati tárgyak, biciklik stb. tisztítására, lemosására is szuperül bevethetőek az általános tisztítószerek.

 

Vigyázz a család egészségére!

Használj probiotikus tisztítószert!

Válaszd a SanoD’or Nature Brill univerzális tisztítószert, mindenre is! 🙂